tiistai 25. huhtikuuta 2017

Mennyt syksy ja kevät

Blogi on elänyt vähän hiljaiseloa tässä lähiaikoina... Herätetään se taas henkiin!


Syksyllä joukkueemme koki hieman kokoonpano muutoksia. Aamu päätti lopettaa tanssimisen Adeniassa, mutta saimme tilalle Mintun, Heidin ja Tiian!

Syksyllä harjoittelimme uuden ja näyttävän ohjelman, joka kantoi nimeä Pelastakaa lumileopardit. Vietimme joukkueleiriä Varalassa ja siellä olikin superkivaa! Syksyn aikana snäppäsimme myös pariinkin otteeseen voimisteluliiton snappi-tilillä.
Syksyllä osallistuimme ohjelmalla kaksiin kisoihin. Ensimmäiset olivat Länsi-Suomen alueLumo Raisiossa. Ekoissa kisoissa saimme aikaan todella hyvän kisasuorituksen, mutta pisteet ja sijoitus ei yhtään vastannut odotuksia. Tästä sisuuntuneena teimme hieman muutoksia ohjelmaan ja hioimme kokonaisuutta entistä vahvemmaksi. Vaikka syksyn vikoissa kisoissa Tampereella, Sydän-Suomen alueLumossa, suoritukseen mahtui vielä virheitä, saimme kuitenkin pisteitä ja sijoitusta nostettua huimasti.


Tänä keväänä olemme jatkaneet lumileopardi-ohjelman kanssa kilpailemista. Ensimmäiset kisat keväällä oli helmikuussa Vantaalla, Etelä-Suomen alueLumossa. Täällä saimme taas pisteitä nostettua ja sijoitukseen oltiin tyytyväisiä, vaikka pronssinen mitali ei niin hirveän kauas jäänyt.. 
Maaliskuussa osallistuimme Liedon Tanssin Pyörteissä -katselmukseen, johon jouduimme osallistumaan vajaalla kokoonpanolla Mintun matkaillessa Meksikossa. 
Huhtikuussa koitti kauden pääkisat. Valtakunnalliseen Lumoon osallistuimme kahdella ohjelmalla: lumileopardilla sekä uudella ohjelmalla "Isona haluan olla...". Valtakunnallisissa saatiin tehtyä kaksi ehjää kokonaista, vaikka kisapäivä olikin hyvin kiireinen ja stressaava. Lisäksi jouduimme kilpailemaan vajaalla kokoonpanolla. Aikaisemmin olimme jo muuttaneet kuviot kymmenelle, sillä Simpun toisen harrastuksen kilpailut ja leirit osuivat ikävästi loppukauden tapahtumien kanssa päällekkäin. Lisäksi jouduimme lauantain viimeistelyharkassa muuttamaan kuviot vielä yhdeksälle, sillä Fanny satutti jalkansa ja sai kepit... Tästä huolimatta lumileopardin suoritus oli koko vuoden paras ja ansaitsimmekin kovassa kisassa pisteet 64,5 ja sillä sijan 14/33. Tähän olimme kaikki erittäin tyytyväisiä. 


Toukokuussa esiinnymme vielä seuramme kevätnäytöksissä sekä opettajankoulutuslaitoksen valmistuvienjuhlassa, jossa valmentajammekin Anni juhlii valmistumistaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti