lauantai 28. marraskuuta 2015

Länsi-Suomen alueshow 28.11.

Lauantaina 28.11. avasimme kilpailukautemme Länsi-Suomen alueshow kilpailuissa. Kilpailu oli meille ensimmäinen 12-15-vuotiaiden sarjassa.

Lähdimme kohti Lietoa kahdeksalta ja kisassa mukana olivat Raumalta myös Cilien, Trifida ja Florene.

Aamun harkkasuoritus oli perus varma ja yhtäaikainen, vielä lähdettiin hakemaan lisää ilmaisua suoritukseen! Harkan jälkeen tehtiin hiukset ja meikit valmiiksi sekä kannustettiin Annin toinen joukkue Luminea sekä tietysti kaikki raumalaiset huippusuorituksiin!

Trifidan kannustamisen jälkeen oli meidänkin aika lähteä vihdoinkin lämppäämään. Lämppä sujui rauhallisin ja luottavaisin mielin ja lavalle astelikin itsevarma joukkue! Suoritus meni todella hienosti ja oli ehdottomasti kauden paras! Suoritus oli todella yhtäaikainen ja alkoi hymykin jo näkyä! :) Pisteitä keräsimme 98.50 ja olimme sijalla 11./20, johon olemme ensimmäisissä tanssillisen voimistelun kisoissa tyytyväisiä! Tuomaripalautteessa kehuttiin yhtäaikaista ja varmaa suorittamista, ryhtiä sekä luonnollista esiintymistä ja ilmaisua! Kehitettävää jäi vielä vartaloliikkeiden virtaavuuteen sekä keskuslähtöisen liikunnan toteuttamiseen.

Tästä on hienoa jatkaa TUL:n Kulttuurikilpailuihin 13.12. Turkuun! Nähdään siellä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti